Utbildning digital marknadsföring Stockholm

Därför ska alltid

Välja mitt bolag

Letar ert universitet, YH-högskola eller företag ert en föreläsare inom digital marknadsföring? Jag har genomfört 30-tal utbildningar inom digital marknadsföring runt om i Sverige. Utifrån denna erfarenhet kan jag ta fram förstklassiga utbildningar åt er. Här kan ni läsa mer om hur jag kan hjälpa er på bästa sätt.  

Varför anlita mig?

Förstklassiga utbildningar

Varför ska ni anlita mig?

Det finns flertalet fördelar med att välja mig som föreläsare. För det första har jag genomfört över 50 föreläsningar inom ämnet digital marknadsföring. Jag vet med andra ord hur man engagerar en publik på bästa sätt och tar fram ett pedagogiskt material. Vidare innehar jag relevant utbildning inom retorik, kommunikation och presentation. Utöver detta har jag även erfarenhet av att internutbilda på olika företag och säljorganisationer. Genom att anlita mig till att hålla i er digitala marknadsföringsutbildning i Stockholm, så får ni med andra ord en förstklassig helhetslösning. Chansa som sagt inte om ni vill ha en utbildning till Stockholm. Kontakta mig istället. 

Vilka målgrupper vänder sig utbildningarna till?

Mina utbildningar inom digital marknadsföring passar alla företag, privatpersoner, universitet eller YH-högskolor som vill förbättra sina kunskaper inom digital marknadsföring. Kanske är ni en yrkeshögskola i Stockholm som letar efter en bra föreläsare? Eller kanske behöver er marknadsgrupp förbättra era kunskaper i Google Ads? Eller är du är privatperson? Oavsett vem du är så lovar jag att ta fram ett förstklassigt material till er. Kontakta mig gärna, så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa er med utbildning i digital marknadsföring i Stockholm. 

"Utbildningar till hela Stockholm"

Alltid smidiga lösningar

Från vårt mig

Jag har genomfört över 50 utbildningar inom digital marknadsföring. Dessa erfarenheter har givit dem retoriska, pedagogiska och strukturella kunskaper i vad som krävs att utföra förstklassiga utbildningar. Du är med andra ord alltid i trygga händer när du anlitar mig bolag till att hålla i er utbildning. Jag vet vad som krävs för att lära ut digital marknadsföring på bästa sätt.  

01

Yrkeserfarenhet

Jag har mångårig yrkeserfarenhet av att utföra utbildningar både för företag och olika former av utbildningar. 

02

Kostnadseffektivitet

Enligt mig ska utbildningar aldrig behöva kosta ditt bolag onödigt mycket. Därför erbjuder jag alltid kostnadseffektiva priser. 

03

Förstklassigt material

Genom min yrkeserfarenhet har jag tagit fram ett förstklassigt material. Vidare varvas alltid undervisningen med teori och praktiska övningar. 

Utbildningar till flertalet målgrupper

Jag genomför digitala marknadsförings utbildningar till flertalet olika målgrupper i Borås. Det spelar med andra ord ingen roll om du är en skola eller företag. Jag har alltid en skräddarsydd lösning. 

Företagsutbildningar

Är du ett företag i Stockholm som vill få mer spetskompetens i digital marknadsföring? Jag kan anordna utbildningar som tar en kunskapsnivå till helt nya nivåer.   

Högskola

Jag kan genomföra utbildningar till högskolor i Stockholm vid intresse från er sida. Kontakta mig så berättar jag mer. 

YH-högskolor

Jag erbjuder utbildningar till alla former av YH-utbildningar i Stockholm. Jag har mångårig erfarenhet av att undervisa för både små som stora YH-utbildningar.

Vill ni etablera er i Finland?

Vill du etablera ditt företag på den finska marknaden genom digital marknadsföring? Vårt bolag har mångårig yrkeserfarenhet av att hjälpa företag in på den finska marknaden. Läs här genom länken här nedan hur vi kan hjälpa ditt bolag.

Via oss får du alltid pedagogiska

Utbildningar

Genom min mångåriga yrkeserfarenhet av att utföra utbildningar, så kan jag hjälpa er med att lära sig mer.  

Följande ingår i tjänsten

Kostnadsfri offert