Låt oss hjälpa dig med 

Google analytics-utbildningar​

Därför ska alltid

Välja vårt bolag

Är du ett företag eller utbildningsanordnare som letar efter ett bolag att hålla i er Google analytics? Vårt bolag har mångårig yrkeserfarenhet av utbildning mot både företag, YH-utbildningar och utbildningar.  Vi erbjuder våra Google analytics-utbildningar till både små som stora grupper. Kontakta oss – så berättar vi mer . 

Varför välja vårt bolag?

Google analytics-utbildningar

Alltid skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder våra Google analytics-utbildningar för både företag, privatpersoner och skolor. Google analytics-utbildningar går alltid att skräddarsy utifrån ert verksamhetsområde och bransch.  Utbildningarna kan utföras fysiskt på plats i era lokaler – eller genom nätet. Ni som beställare bestämmer helt hur ni vill göra med upplägget av Google analytics-utbildningen.  Vi lovar i vilket fall att utföra förstklassiga utbildningar just efter dina önskemål och behov. 

Google analytics-utbildningar med erfarenhet

Våra föreläsare som utför Google analytics-utbildningarna har mångårig yrkeserfarenhet av att utbilda. Dessa år har givit dem retoriska, pedagogiska och strukturella kunskaper i vad som krävs att utföra förstklassiga Google analytics-utbildningar. Du är med andra ord alltid i trygga händer när du anlitar vårt bolag till att hålla i era Google analytics-utbildningar. Vi vet vad som krävs för att lära ut Google analytics på bästa sätt för alla typer av målgrupper. 

"Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd"

Alltid smidiga lösningar

Från vårt bolag

Väljer du att anlita vårt bolag till att hålla i din Google analytics-utbildning kan vi garantera dig följande saker: pedagogiska utbildningar, praktiska övningar, underhållande föreläsare och kostnadseffektiva priser. Varje utbildning utförs med andra ord med mångårig erfarenhet, vilket alltid är en säkerhetsfaktor för dig som anlitade bolag av våra Google analytics-utbildningar. 

01

Yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att utföra utbildningar både för företag och olika former av utbildningar. 

02

Kostnadseffektivitet

Enligt oss ska Google analytics-utbildningar aldrig behöva kosta ditt bolag onödigt mycket. Därför erbjuder vi alltid kostnadseffektiva priser. 

03

Förstklassigt material

Genom vårt yrkeserfarenhet har vi tagit fram ett förstklassigt material. Vidare varvas alltid undervisningen med teori och praktiska övningar. 

Utbildningar till flertalet målgrupper

Vi genomför Google analytics-utbildningar till flertalet olika målgrupper. Det spelar med andra ord ingen roll om du är en skola eller företag. Vi har alltid en skräddarsydd lösning. 

Företagsutbildningar

Är du ett företag som behöver hjälp med att utbilda er i Google Analytics? Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att utbilda företag inom Google Analytics..

Universitet

Vill ert universitet anordna Google analytics-utbildningar? Vi kan hjälpa er med mångårig erfarenhet.

YH-högskolor

Vi erbjuder Google analytics-utbildningar till alla former av YH-utbildningar. Vi har mångårig erfarenhet av att undervisa för både små som stora YH-utbildningar.

Vill ni etablera er i Finland?

Vill du etablera ditt företag på den finska marknaden genom digital marknadsföring? Vårt bolag har mångårig yrkeserfarenhet av att hjälpa företag in på den finska marknaden. Läs här genom länken här nedan hur vi kan hjälpa ditt bolag.

Via oss får du alltid

Google analytics-utbildningar

Genom våra mångåriga yrkeserfarenhet av att utföra Google analytics-utbildningar, så kan vi hjälpa er grupp med att öka förståelsen över hur Google analytics fungerar. 

Följande ingår i tjänsten

Anlita oss